0
 • No products in the cart.

0
 • No products in the cart.

Pachet Rose

Daca esti mama, stii probabil cat e de complicat sa ai opinii similare sau apropiate cu noua generatie. Diferentele, nu doar de ani, dar de gandire, valori, obiective, interese sunt atat de abrupte incat cu siguranta se resimt si in stilurile vestimentare. Ca mama, ai nevoie sa stii daca ce sugerezi/impui este adecvat copilului tau din punctul de vedere al tinutelor (de zi cu zi, evenimente, cursuri, baluri, petreceri, iesiri, excursii, majorat etc.). Fa-i o surpriza si haide sa ne vedem toate/toti 3 la o discutie despre cum sa fii cool ca adolescent!

Pachetul Rose este dedicat mamelor pentru copiii lor, adolescentilor pana in 18-20 ani. Iata ce contine:

 • Consultanta LIVE/ONLINE
  Timp de  o ora vom sta de vorba, fie la o cafea, fie pe Skype (ideal ar fi sa ne vedem si cu fetita/baiatul in acelasi timp), intalnire in care vom vorbi despre asteptarile tale si ale ei/lui, despre ceea ce va doriti amandoi in materie de stil, tinute, schimbari. Plecand de la baza pe care mi-o oferiti, voi face recomandari si va voi da sfaturi specifice care sa va ajute sa alegeti impreuna cele mai potrivite tinute adaptate varstei, gusturilor, stilului si noii generatii. Putem aborda atat la nivel general, oferindu-va ponturi importante pentru un stil vestimentar global sau mai concret, in ideea in care aveti nevoie de consultanta pentru un eveniment specific.


 • Analiza silueta
  Identificarea siluetei ca fiind clepsidra, para, mar, nu este suficienta pentru a crea proportia unei tinute adecvate formelor corpului si varstei. De aceea, venind cu expertiza si pregatirea potrivite, va voi spune mult mai multe astfel incat sa puteti identifica la prima vedere daca un tricou/rochie/pantalon/fusta dintr-o vitrina este potrivita sau nu. Si mai ales de ce.


 • Consultanta eveniment
  Gandeste-te la oricare dintre evenimentele la care copilul tau a participat pana acum sau la evenimentele care vor urma: majorat, petrecere sfarsit de an, balul bobocilor, zile de nastere etc. Primul gand e “cu ce sa o/il imbrac”, urmatorul e “oare ii va placea/va fi de acord”. Daca ai noroc, pornesti la cumparaturi, insa nici asa nu esti sigura ca rezultatul va fi similar cu planul de acasa. Daca nu ai insa noroc, e posibil sa dezbateti gusturile vestimentare pana in ziua evenimentului. De aceea sunt eu aici, pentru a va ajuta sa alegeti o tinuta potrivita varstei, siluetei, gusturilor, care sa se potriveasca personalitatii adolescentei.
  Achizitionand pachetul Rose, vei avea inclusa consultanta live/online (si shopping daca e nevoie) pentru 3 evenimente.

Vei reusi, la final, sa ai 2 mari satisfactii. Copilul tau va fi cel mai cool cu vestimentatia aleasa si tu cea mai de treaba mama in ochii lui 🙂

CONTACTEAZA-MA AICI