0
 • No products in the cart.

0
 • No products in the cart.

Pachet Glam

 • Consultanta LIVE/ONLINE
  Timp de o ora vom sta de vorba, fie la o cafea, fie pe Skype (important este sa ne vedem cumva), intalnire in care vom vorbi despre asteptarile tale, despre ceea ce iti doresti in materie de stil, tinute, schimbari, reinventari. Plecand de la baza pe care mi-o oferi tu, iti voi face recomandari si iti voi da sfaturi specifice care sa te ajute sa dai restartul de care ai nevoie. Putem aborda atat la nivel general, oferindu-ti ponturi importante pentru un stil vestimentar global sau mai concret, in ideea in care ai nevoie de consultanta pentru un eveniment specific.


 • Analiza silueta
  Identificarea siluetei ca fiind clepsidra, para, mar, nu este suficienta pentru a crea proportia unei tinute adecvate formelor tale. De aceea, venind cu expertiza si pregatirea potrivite, iti voi spune mult mai multe astfel incat sa poti identifica la prima vedere daca o camasa/pantalon/fusta dintr-o vitrina iti este potrivita sau nu. Si mai ales de ce.

 • Analiza garderoba
  Te voi ajuta ca dulapul tau de haine, acel mare puzzle mereu dificil de rezolvat, sa fie format din tinute, nu din haine. Arata-mi tot ce ai in dulap, inclusiv ce se afla in colturile cele mai ascunse, cele mai putin accesate, si iti voi construi tinute la care nici nu te-ai gandit. Bineinteles, in care sa te simti bine, confortabil si increzatoare. Asadar, rolul meu este sa analizez garderoba pe care o ai deja, fara a cheltui bani pe piese noi daca situatia nu o cere. In acelasi timp, vei afla si de ce unele haine sunt “de pastrat” si altele nu, de ce aleg anumite piese pentru o tinuta, de ce o croiala ti se potriveste sau nu, de ce anumite detalii fac diferenta pentru tine. Asadar, organizam la dunga dulapul de haine si afli cum sa actionezi pe viitor in definirea tinutelor bine proportionate tie.

CONTACTEAZA-MA AICI