0
  • No products in the cart.

0
  • No products in the cart.

< CINE SUNT >

Sunt Anna, am absolvit UNARTE Bucuresti, specializarea Arte decorative & Design, un pas important care urma sa-mi certifice convingerea ca pasiunea mea pentru moda persista in timp indiferent de provocarile pe care trecerea anilor le ofera.
M-au atras mereu culorile, desenul si texturile. Am crescut creionand siluete, alcatuind tinute, combinand nuante. O pagina alba de hartie a fost mereu pentru mine un spatiu de creatie in care imi imaginez desenand un univers personal definit prin forma si culoare. 
Mi-am dorit intotdeauna sa lucrez in acest domeniu, drept pentru care, dupa bancile facultatii am acceptat provocarea de a-mi exersa talentul in cadrul unui atelier de creatie unde ofeream consultanta vestimentara. Eram fascinata sa modelez o silueta din croiuri si texturi. Mai tarziu m-am implicat in deschiderea unui business ce avea la baza creatia de vestimentatie feminina. Crochiurile personalizate, achizitia materialelor si supervizarea echipei de productie au fost activitati care mi-au adus atat experienta practica, cat si confirmarea faptului ca drumul ales este cel pe care trebuie sa fiu.
In continuare ma fascineaza povestile de succes si, mai ales, tot ceea ce inseamna stil personal si expresie vestimentara, care au puterea sa transmita ca tinuta care nu trezeste atitudine este doar o haina.
Coco Chanel spunea:  “Imbraca-te bine si vor retine rochia, imbraca-te impecabil si vor retine femeia.”
Nimic mai simplu, dar totusi atat de complicat pentru majoritatea femeilor care, de cele mai multe ori, nu reusesc sa decida ce isi doresc sa transmita prin tinuta aleasa si, astfel, ajung sa poarte haine ce nu le definesc.
annASelou reprezinta decizia mea de a le indruma pe ele, cele care au inteles ca haina trebuie sa le urmeze corpul si nu invers, dar care nu detin informatiile necesare pentru a face schimbarea magica. Este proiectul pe care ma bucur ca l-am indraznit si care s-a nascut din convingerea ca a fi cu STIL este pentru oricine, din dorinta de a oferi tuturor increderea ca e USOR sa fii placut in tinute si din pasiunea de a crea efect “UAU” prin bun gust si stil vestimentar.
Asa ca, tot ce-mi doresc sa stii este ca indiferent de categoria din care faci parte sau de domeniul in care lucrezi, acest proiect a luat nastere cu gandul la tine. Te incurajez sa-ti “permiti” acea schimbare care sa te transforme in cea mai buna varianta a ta nu numai cu gandul. Indrazneste sa vrei mai mult pentru tine si haide sa ne cunoastem. 
                         Sa fii cu stil este doar o atitudine, hai s-o abordam impreuna!
annaselou