0
  • No products in the cart.

0
  • No products in the cart.

Inca mai asortezi geanta cu pantofii?

Share via:

annASelou

Ce inseamna “a asorta”?

Raspunsul scurt: depinde pe cine intrebi, dar mai ales cand.

Este interesant sa vezi ca o poza fashion facuta acum 50 de ani, rupta din realitatea de astazi, da bine, da chiar foarte bine. Insa in rama ei, de atunci. Place ochiului, dar pentru ca o asociezi unui stil de viata, unei mentalitati diferite, unor valori, pasiuni, placeri aparte, incadrate altei lumi. Frumoasa, de altfel.

Asa se intampla si cand vine vorba despre asortarea gentii cu pantofii. Daca intrebi o admiratoare de Mary Jane, s-ar putea ca ceea ce poarta Lady Gaga sa reprezinte nimic mai mult decat un cuib de pasari sau pantofii de pedeapsa ai Evului Mediu. Asta daca forma o trimite macar cu gandul la vreun articol de incaltaminte. Si azi, in 2018, suntem totusi multi care nu am putea condamna o admiratoare Mary Jane:). In acelasi timp, putem alege cateva elemente care ni se potrivesc sau care ni se par interesante.

Geanta si pantofii de aceeasi culoare

Cu noroc, chiar aceeasi nuanta. De cele mai multe ori, insa, nu. Uneori nu reusesti sa iti dai seama care nuanta incearca sa o imite pe cealalta. In aceasta situatie, cel mai bine este sa asortezi culori diferite. Ceea ce poate fi si mai bine ca rezultat, mai ales daca ai putin simt al nuantelor.

Totusi nu trebuie sa scoatem cu totul din functionalitate asortarea gentii cu a pantofilor de aceeasi culoare. Respectand cateva directii de cromatica, forma si stil, poti alege aceeasi culoare pentru geanta si pantofi. Pastrezi o linie clasica si conformista. Ar fi pacat totusi sa nu te bucuri de combinatii interesante, de un aspect fresh, elegant sau stylish.

In acelasi timp, un “all black” ramane intotdeauna cu stil si te poate scoate din orice dilema/impas.

Asadar, nimic nu e gresit atat timp cat:

Coordonezi, nu asortezi!

Leave a Comment